Avoimet työpaikat

Tule työskentele­mään kanssamme

Tulevaisuuden tekijäksi

Oletko innostunut suunnittelemaan sekä kehittämään ihmisläheisiä ja laadukkaita palveluita? Kasvava, perheenomainen yhteisömme etsii jatkuvasti uusia lahjakkuuksia. Oikea asenne ratkaisee – huippuosaajalla on halu kehittyä ja välittää asiakkaasta.

Asiantuntemus

Porukkamme on yhdistelmä nuorta lahjakkuutta ja vuosikymmenten kokemusta. Yhdessä meillä on kyky ratkaista asiakkaiden arjen ongelmia. Mietimme aina askeleen pidemmälle ja keskitymme siihen, mikä aidosti palvelee käyttäjiä ja asiakkaan liiketoimintaa.

Luottamus

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä jokaisella on myös tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin.

Ihmisläheisyys

Kaiken työmme tärkein elementti on ihminen. Siksi teemme asiat kunnolla – arvostaaksemme loppukäyttäjiä, työntekijöitämme ja kumppaneitamme.

Yhteisö

Uskomme, että ihmiset ovat parhaimmillaan silloin, kun he saavat tehdä töitä yhdessä ja joustavasti toimistollamme tai etänä. Meillä myös viihdytään – otetaanko erä pleikkarilla tai mennäänkö töiden jälkeen terassille?

Vapaus ja vastuu

Vaalimme kulttuurissamme avoimuutta, vapautta toteuttaa itseään ja vastuuta omista tekemisistä. Kehitämme yrityskulttuuria ja työtapoja henkilöstö edellä. Kannustamme toteuttamaan omia ideoita, kunhan ensin miettii vaikutuksia muihin työkavereihin, yritykseen ja asiakkaisiimme.

Hyvinvointi

Meillä on huipputiimi, josta haluamme pitää huolta. Laajennettujen työkyky- ja matkustusvakuutusten lisäksi panostamme myös jokaisen henkilökohtaisiin työvälineisiin, vapaa-aikaan sekä yksilölliseen kehitykseen ja hyvinvointiin. Voit esimerkiksi käyttää työaikaa lopputyön kirjoittamiseen tai osallistua itseäsi kiinnostaviin koulutuksiin.

Meillä et tipu jättimäiseen koneistoon, vaan tulet ihmisten kanssa töihin. Apua saa aina, eikä haastavissa hetkissä tarvitse jäädä yksin. Siistein juttu on se, että meillä on hauskaa yhdessä.

Jaakko Kemppainen
Designer, Innogiant

Liity porukkaamme!

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, jotka ovat ylpeitä ammatistaan – oletko sinä se oikea? Emme usko titteleihin, vaan haluamme mahdollistaa sinulle kehittymisen ja kasvun omalla urallasi. Lähetä avoin hakemus tai tsekkaa, olisitko valmis ottamaan jonkin alla kuvatuista haasteista vastaan.

TehtäväSijainti
Kokenut UI/UX -suunnittelijaTampere
Kokenut Android-kehittäjäTampere
Kokenut iOS-kehittäjäTampere
Fullstack-kehittäjäTampere