EN / FI

Avoimet paikat Kokenut iOS-kehittäjä.

Ketä etsimme?

Onko intohimosi ihmisläheisten mobiilipalveluiden rakentaminen, joissa keskiössä on käytettävyys? Haluatko kehittää digitaalisia palveluita, joita asiakkaat tarvitsevat ja miljoonat käyttävät?

Etsimme joukkoomme kokenutta iOS-kehittäjää. Meillä rakennat huippuluokan mobiilipalveluja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme, joihin lukeutuvat muun muassa Taksi Tampere, Suunto ja Aktia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaidemme, suunnittelijoiden kuin muidenkin kehittäjien kanssa.

Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan omaa osaamistasi auttamalla muita työkavereitasi. Otat sujuvasti haltuun projektiin liittyviä tehtäviä ja olet innokas tukemaan myös esimerkiksi myyntiä sekä projektikäytäntöjen kehittämistä omalla osaamisellasi.

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä voit halutessasi myös vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.

Kasvavassa ja ketterässä yrityksessämme on tilaa kehittää omaa ammattiosaamista laaja-alaisesti. Teemme työmme sydämellä ja keskitymme siihen, mikä palvelee käyttäjien tarpeita ja aidosti hyödyttää asiakkaidemme liiketoimintaa.

Kokeneena iOS-kehittäjänä

  • suunnittelet, toteutat ja testaat käyttäjäystävällisiä sekä moderneja mobiilipalveluita suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme
  • työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja tiimin kanssa
  • hoidat projektia kokonaisvaltaisesti ja olet myös aktiivisesti mukana suunnittelemassa uusia projekteja
  • osallistut teknologiavalintojen tekemiseen sekä projektikäytäntöjen kehittämiseen
  • työskentelet asiakasrajapinnassa myös tukemalla myyntiä esimerkiksi tehden työmääräarvioita

Hakemallamme osaajalla on

  • vankka iOS-sovelluskehityskokemus (Swift- ja/tai Objective-C -osaaminen)
  • kokemus natiivisovellusten kehityksestä ja julkaisusta (App Store) ja CI/CD-pipelineistä
  • ymmärrys modernista mobiilisovelluskehityksestä, teknologioista ja rajapinnoista sekä ketteristä menetelmistä
  • sujuva suomen- ja englanninkielen taito
  • osaaminen ja ymmärrys testaamisen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta

Miksi Innogiant?

Innogiant luo osana Huldia digitaalisia palveluja miljoonille loppukäyttäjille. Ratkaisemme ihmisten arjen ongelmia yhdistämällä suunnittelun ja käytettävyyden sekä teknologian. Olemme ansioituneet erityisesti laadukkaiden mobiili- ja web-palveluiden toteuttamisessa. Erittäin kokeneella, reilu 20-henkisellä työyhteisöllämme on laaja-alainen toimialakokemus päivittäistavarakaupasta kuluttajasovelluksiin ja raskaaseen teollisuuteen.

Vuosien varrella olemme muun muassa toteuttaneet uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmän terveydenhuoltoalalle, mobiilisovelluksia sekä video-, AR- ja VR-teknologiatoteutuksia miljoonille käyttäjille.

Vaalimme avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Tuomme pöytään uusia avauksia, seisomme sanojemme takana ja puhumme vaikeistakin asioista ääneen. Yhteisössämme jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisömme työskentelytapoihin.

Rento ja viihtyisä työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Laajennettujen työkyky- ja matkustusvakuutusten lisäksi panostamme myös jokaisen henkilökohtaisiin työvälineisiin, vapaa-aikaan sekä yksilölliseen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Hae meille

Kuulostammeko työpaikalta, jossa voisit viihtyä ja haastaa itseäsi? Sopivan kandidaatin löytyessä työt voidaan aloittaa vaikka heti! Laita viestiä, niin jutellaan lisää.