EN / FI

Avoimet paikat Senior UI/UX -suunnittelija.

Ketä etsimme?

Onko täydellisyyttä hipova käytettävyys ja silmiä hivelevä visuaalisuus lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä digitaalisten palveluiden parissa, joista on aidosti hyötyä niin käyttäjälle, kuin asiakkaan liiketoiminnallekin?

Helpotat asiakkaidemme arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja visuaalisia käyttöliittymiä, joissa ihmisläheinen suunnittelu ja rautainen teknologiaosaaminen kohtaavat. Selvität loppukäyttäjien tarpeet ja luot palvelun vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Kaiken tämän pohjalta rakennat saumattomia käyttäjäkokemuksia, joiden keskiössä on aina ihminen.

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä voit myös halutessasi vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen. Kasvavassa yrityksessämme on tilaa kehittyä ja kehittää omaa ammattiosaamista laaja-alaisesti.

UI/UX -suunnittelijana

 • suunnittelet, toteutat ja testaat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä sekä käyttökokemuksia useilla eri digitaalisilla alustoilla (mobiili ja web)
 • luot ja testaat wireframeja sekä interaktiivisia prototyyppejä
 • luot ohjeistuksia käyttöliittymien suunnittelemiseksi
 • käytät ideoinnin tukena konsepteja, rautalankamalleja sekä storyboardeja ja viestit niiden avulla ideoistasi tiimissäsi

Hakemallamme osaajalla on

 • vähintään neljä vuotta kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta (mobiili ja web)
 • kyky luoda toimivia ja ihmislähtöisiä ratkaisuja loppukäyttäjiemme tarpeisiin
 • erinomaiset tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot
 • pettämätön visuaalinen silmä ja ymmärrys visuaalisesta hierarkiasta sekä informaatioarkkitehtuurista
 • erinomainen suullisen ja kirjallisen viestinnän taito sekä suomeksi että englanniksi
 • erityisosaamista useista suunnittelu- ja prototyyppityökaluista (kuten Figma ja Sketch)
 • kokemusta palvelusuunnittelun työkaluista ja metodeista, sekä tärkeimpänä intohimo luoda vaikuttavia digitaalisia tuotteita ja palveluita

Miksi Innogiant?

Jo vuodesta 2009 olemme luoneet digitaalisia palveluita miljoonille loppukäyttäjille. Ratkaisemme ihmisten arjen ongelmia yhdistämällä suunnittelun ja käytettävyyden sekä teknologian. Olemme ansioituneet erityisesti laadukkaiden mobiili- ja web-palveluiden toteuttamisessa. Erittäin kokeneella, yli 20-henkisellä työyhteisöllämme on laaja-alainen toimialakokemus päivittäistavarakaupasta kuluttajasovelluksiin ja raskaaseen teollisuuteen.

Vuosien varrella olemme muun muassa toteuttaneet uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmän terveydenhuoltoalalle, mobiilipelejä kymmenille miljoonille pelaajille sekä lukuisia raskaan sarjan video- ja VR-teknologiatoteutuksia.

Vaalimme avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Tuomme pöytään uusia avauksia, seisomme sanojemme takana ja puhumme vaikeistakin asioista ääneen. Yhteisössämme jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin.

Kodikas, perheenomainen työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Laajennettujen työkyky- ja matkustusvakuutusten lisäksi panostamme myös jokaisen henkilökohtaisiin työvälineisiin, vapaa-aikaan sekä yksilölliseen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Hae meille

Kuulostammeko työpaikalta, jossa voisit käyttää omaa ammattiosaamistasi aidosti asiakkaita hyödyttäviin palveluihin? Sopivan kandidaatin löytyessä työt voidaan aloittaa heti, joten älä epäröi vaan ota yhteyttä!