EN / FI

Avoimet paikat Kokenut UI/UX -suunnittelija.

Ketä etsimme?

Onko täydellisyyttä hipova käytettävyys ja silmiä hivelevä visuaalisuus lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä digitaalisten palveluiden parissa, joista on aidosti hyötyä niin käyttäjälle, kuin asiakkaan liiketoiminnallekin?

Helpotat asiakkaidemme arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja visuaalisia käyttöliittymiä, joissa ihmisläheinen suunnittelu ja rautainen teknologiaosaaminen kohtaavat. Selvität loppukäyttäjien tarpeet ja luot palvelun vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Kaiken tämän pohjalta rakennat saumattomia käyttäjäkokemuksia, joiden keskiössä on aina ihminen.

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä voit myös halutessasi vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen. Kasvavassa yrityksessämme on tilaa kehittyä ja kehittää omaa ammattiosaamista laaja-alaisesti.

UI/UX -suunnittelijana

 • suunnittelet, toteutat ja testaat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä sekä käyttökokemuksia useilla eri digitaalisilla alustoilla (mobiili ja web)
 • luot ja testaat wireframeja sekä interaktiivisia prototyyppejä
 • luot ohjeistuksia käyttöliittymien suunnittelemiseksi
 • käytät ideoinnin tukena konsepteja, rautalankamalleja sekä storyboardeja ja viestit niiden avulla ideoistasi tiimissäsi

Hakemallamme osaajalla on

 • vähintään neljä vuotta kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta (mobiili ja web)
 • kyky luoda toimivia ja ihmislähtöisiä ratkaisuja loppukäyttäjiemme tarpeisiin
 • erinomaiset tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot
 • pettämätön visuaalinen silmä ja ymmärrys visuaalisesta hierarkiasta sekä informaatioarkkitehtuurista
 • erinomainen suullisen ja kirjallisen viestinnän taito sekä suomeksi että englanniksi
 • erityisosaamista useista suunnittelu- ja prototyyppityökaluista (kuten Figma ja Sketch)
 • kokemusta palvelusuunnittelun työkaluista ja metodeista, sekä tärkeimpänä intohimo luoda vaikuttavia digitaalisia tuotteita ja palveluita

Miksi Innogiant?

Innogiant luo osana Huldia digitaalisia palveluja miljoonille loppukäyttäjille. Ratkaisemme ihmisten arjen ongelmia yhdistämällä suunnittelun ja käytettävyyden sekä teknologian. Olemme ansioituneet erityisesti laadukkaiden mobiili- ja web-palveluiden toteuttamisessa. Erittäin kokeneella, reilu 20-henkisellä työyhteisöllämme on laaja-alainen toimialakokemus päivittäistavarakaupasta kuluttajasovelluksiin ja raskaaseen teollisuuteen.

Vuosien varrella olemme muun muassa toteuttaneet uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmän terveydenhuoltoalalle, mobiilisovelluksia sekä video-, AR- ja VR-teknologiatoteutuksia miljoonille käyttäjille.

Vaalimme avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Tuomme pöytään uusia avauksia, seisomme sanojemme takana ja puhumme vaikeistakin asioista ääneen. Yhteisössämme jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisömme työskentelytapoihin.

Rento ja viihtyisä työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Laajennettujen työkyky- ja matkustusvakuutusten lisäksi panostamme myös jokaisen henkilökohtaisiin työvälineisiin, vapaa-aikaan sekä yksilölliseen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Hae meille

Kuulostammeko työpaikalta, jossa voisit viihtyä ja haastaa itseäsi? Sopivan kandidaatin löytyessä työt voidaan aloittaa vaikka heti! Laita viestiä, niin jutellaan lisää.