EN / FI

Avoimet paikat Kesätyöntekijöitä.

Ketä etsimme?

Onko intohimosi ihmisläheisten mobiilipalveluiden rakentaminen, joiden keskiössä on käytettävyys? Haluatko kehittää digitaalisia palveluita, joita asiakkaat tarvitsevat ja miljoonat käyttävät? Etsimme kasvavaan joukkoomme fullstack- ja mobiiliosaajia. Oikea asenne ratkaisee – voit olla aloitteleva sankari tai konkarikoodari, sillä meidän mielestämme halu kehittyä ja välittää asiakkaasta aidosti on tärkeintä.

Innogiant on strateginen kumppani digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja kehitykseen. Kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Taksi Tampere, Fastems, Suunto ja Aktia. Meillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi ja asiakkaidemme kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja myös jakamaan omaa osaamistasi auttamalla muita työkavereitasi.

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä voit halutessasi myös vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.

Palkkaamme tekijöitä kesätöihin ja vakinaiseen työsuhteeseen. Työt järjestyvät tarvittaessa myös koulun ohessa. Meillä saat käyttää aikaa lopputyön kirjoittamiseen!

Miksi Innogiant?

Innogiant luo osana Huldia digitaalisia palveluja miljoonille loppukäyttäjille. Ratkaisemme ihmisten arjen ongelmia yhdistämällä suunnittelun ja käytettävyyden sekä teknologian. Olemme ansioituneet erityisesti laadukkaiden mobiili- ja web-palveluiden toteuttamisessa. Erittäin kokeneella, reilu 20-henkisellä työyhteisöllämme on laaja-alainen toimialakokemus päivittäistavarakaupasta kuluttajasovelluksiin ja raskaaseen teollisuuteen.

Vuosien varrella olemme muun muassa toteuttaneet uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmän terveydenhuoltoalalle, mobiilisovelluksia sekä video-, AR- ja VR-teknologiatoteutuksia miljoonille käyttäjille.

Vaalimme avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Tuomme pöytään uusia avauksia, seisomme sanojemme takana ja puhumme vaikeistakin asioista ääneen. Yhteisössämme jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisömme työskentelytapoihin.

Rento ja viihtyisä työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Laajennettujen työkyky- ja matkustusvakuutusten lisäksi panostamme myös jokaisen henkilökohtaisiin työvälineisiin, vapaa-aikaan sekä yksilölliseen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Hae meille

Kuulostammeko työpaikalta, jossa voisit viihtyä ja haastaa itseäsi? Laita viestiä, niin jutellaan, kuulemme mielellämme lisää myös sinusta!

P.S. Opiskelija, laitathan hakemukseesi mukaan opintorekisteriotteen.